Kort

Mama Elephant – Happy Hedgehog

Bli med på bursdagsfeiring når jeg slår sammen nettbutikkens 2-årsdag og min egen 50-årsdag til en kreativ bursdagsfest! Gode tilbud og mer info finner du i nettbutikken og på Facebook.

Kortet jeg deler i dag har jeg absolutt ikke laget til meg selv, men det er alltid greit å ha et lite lager med bursdagskort liggende. Motivet er Happy Hedgehog fra Mama Elephant, og jeg har fargelagt det med ZIG-tusjer. Strekene tegnet jeg på da fargen var blitt helt tørr, og jeg brukte flikketeknikk for å få så tynne streker som mulig.

Den nydelige teksten er Create A Smile Cool Cuts Birthday, og jeg svertet et stykke Neenah kartong med Distress Ink i fargene Lumberjack Plaid og Dried Marigold før jeg stanset den ut. Bakgrunnen har jeg laget med de samme fargene samt Bundled Sage og stensilen Layered Leaves fra Create A Smile.

For å tone ned fargene bak motivet brettet jeg rundt et lite stykke vellum, og tapet dette fast på baksiden av panelet. Jeg surret rundt litt sort og hvit Hemptique Bakers Twine for å få tatt igjen litt av den sorte fargen bak teksten og på motivet.

Skyggen bak teksten har jeg stanset ut i to lag sort og ett lag hvit kartong som jeg limte over hverandre. Og denne teksten er bare sååå fin! Og akkurat passe stor til å få plass på et stående kort i amerikansk A2-størrelse (nesten det samme som norsk postkortstørrelse i A6). Jeg bruker kortbase av tykk Neenah kartong, og får to kortbaser ut av ett ark. Denne gang brukte jeg også den tykke varianten til bakgrunnen.

Motivet er fargelagt i disse fargene:

 • 069 Blush
 • 073 Vanilla
 • 068 Deep Brown
 • 064 Oatmeal
 • 230 Pale Rose
 • 028 Pale Pink
 • 210 Strawberry Red
 • 211 Rose Red
 • 208 Deep Vermillion
 • 402 Moss Green
 • 062 Dark Brown
 • 903 Platinum Brown
 • 999 Blender

Til slutt pyntet jeg helt enkelt med noen fine Jewels fra Pinkfresh Studio og en liten tekst fra et tilfeldig stempelsett som hadde teksten HAPPY.

Da vil jeg ønske dere en superfin fredag! Håper dere vil være med på bursdagsfesten min!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.