Kort

Purple Onion Designs – Sweet Snow Friends

Julekortproduksjonen for 2024 er godt igang, og i dag deler jeg dette kortet med Sweet Snow Friends fra Purple Onion Designs. Motivet er fargelagt med ZIG-tusjer, og oversikt over fargene jeg brukte finner du lenger ned i innlegget.

Siden stemplene fra Purple Onion Designs er umonterte rødgummistempel bruker jeg et eget festestempel (Clear Mounting Stamp) til å feste stemplene til plattformen min. Festestemplene kan brukes om og om igjen, og man trenger derfor bare ett. Også er det så genialt at man da slipper å bruke EZ Mount eller Tack ‘n Peel. Anbefales!!

Motivet har jeg stemplet med Versafine Onyx Black på Canson Montval akvarellpapir i 300 gsm tykkelse. Og jeg kan bare ikke snakke varmt nok om dette papiret! Det er enkelt å trekke fargen utover, du får jevne og dype farger, og du har god tid på deg. I tillegg tåler papiret mye juling uten at det tar skade av det. Jeg bruker dette papiret til all fargelegging som jeg ønsker å ha kontroll på, og det er førstevalget til fargelegging av motiv.

Siden det er mye hvitt på både snømannen og kaninen valgte jeg å legge en farge rundt motivet for at det ikke skulle bli så tamt. Jeg var ikke så nøye med å få det jevnt, men la på flere lag for å få litt kontrast mot motivet.

Jeg brukte disse fargene:

 • 090 Gray
 • 909 Warm Gray 5
 • 302 Haze Blue
 • 702 Mandarin Orange
 • 421 Light Moss Green
 • 211 Rose Red
 • 812 Deep Red Grape
 • 073 Vanilla
 • 230 Pale Rose
 • 028 Pale Pink
 • 306 Dark Agate
 • 999 Blender

Motivet stanset jeg ut med den største ramma i A2 Stitched Rectangle STAX Set 1 Die-namics fra My Favorite Things.

Jeg strødde Chunky White Embossing Enamel fra Frantage over motivet, og smeltet det med en varmluftspistol fra baksiden. Og før jeg kjørte motivet gjennom Big Shot’en så hadde jeg fine opphøyde snøfnugg. Men jaggu kom de ut padde flate… Så, neste gang må jeg huske å stanse ut motivet først…

Helt til slutt stanset jeg ut teksten Juleklem i tre lag rød kartong fra Kartongoutlet, og pyntet helt enkelt med tre små blingstjerner fra Kort & Godt. Teksten kommer fra Papirdesign, og er akkurat passe stor og dekorativ.

Siden det i dag er 3. torsdag i måneden kan jeg hive meg med på Get Cracking on Christmas med Jenn Shurkus. En fin måte å få inspirasjon til å lage julekort året rundt.

Ha en fortsatt fin torsdag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.