Vilkår og betingelser

Disse salgsbetingelser og din ordrebekreftelse utgjør til sammen det samlede avtalegrunnlag for handelen.

Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, e-handelsloven, angrerettloven og avtaleloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på lovdata.no.

Bestilling

Alle bestillinger er bindende. Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post når bestillingen er gjennomført.

Spesialbestillinger som produseres etter dine spesifikasjoner må avtales på forhånd, og varen må betales i sin helhet før den produseres. På grunn av begrenset kapasitet forbeholder jeg meg retten til å takke nei til spesialbestillinger. I henhold til angrerettloven har du ikke angrerett ved produksjon av spesialbestillinger.

Priser

Alle priser er inkludert mva. Ved prisendringer er det pris på varen på bestillingstidspunktet som gjelder.

Betalingsalternativ

Jeg tilbyr betaling med kreditt- og betalingskort (VISA/MasterCard), PayPal og direktebetaling til bankkonto. I tillegg tilbys kontant betaling ved henting i Trondheim.

Frakt

Jeg sender i Norge, og har fast frakt på 69 kr. Ved kjøp av varer som veier mindre enn 100 g og er inntil 2 cm tykk tilbys frakt på 29 kr (for eksempel et kort). Det er gratis frakt for ordre over 1000 kr, og ved henting i Trondheim.

Dersom du ønsker sporing og forsikring på pakken velger du dette som fraktalternativ i kassen. Prisen for dette er 149 kr. Sporingsnummer sendes på sms eller e-post.

Leveringstid

Jeg sender alle ordre i løpet av 1-3 virkedager. I perioder med ferie og helligdager vil det påløpe noe lengre behandlingstid. Kjøp som betales med direktebetaling til bankkonto sendes 1-3 virkedager etter at pengene er kommet inn på konto. Spesialbestillinger sendes så snart de er produsert, etter avtale med kjøper.

Tidspunkt for henting av varer i Trondheim avtales skriftlig etter at bestillingen er gjennomført. Varen må hentes innen 10 dager.

Angrerett

Angrefristen er 14 dager, og løper fra varen er mottatt. Ved bruk av angreretten må du gi skriftlig melding til meg før utløpet av angrefristen. Det er ditt ansvar å framlegge bevis på at melding er sendt.

Du må selv dekke returkostnaden, og sende varen tilbake innen 14 dager fra du sendte melding om bruk av angreretten. Angreskjema blir tilsendt på e-post når ordren er sendt. Skjemaet må fylles ut og legges ved varen ved retur. Når varen er mottatt i retur vil tilbakebetaling skje uten unødig opphold til din bankkonto, med mindre annet er avtalt.

Angreretten gjelder ikke ved spesialbestillinger som er fremstilt etter dine spesifikasjoner, eller om varen er brukt eller på annen måte forringet. Angreretten gjelder heller ikke ved kontant betaling ved henting, da du kan besiktige varen før kjøpet gjennomføres. 

For ytterligere informasjon se angrerettlovenlovdata.no.

Reklamasjon

Dersom det er feil eller mangler ved varen ber jeg om at du tar kontakt, så retter jeg opp i det så raskt som mulig. Jeg tar ikke ansvar for skader som er påført under sending. I så tilfelle må du selv kontakte Posten for erstatning. Det er viktig å ta vare på hele sendingen, både innhold og emballasje, for at varen skal kunne bli erstattet.

Uavhentede pakker

Dersom pakken ikke blir hentet, men returneres til meg, må du dekke de samlede fraktkostnadene. Dette gjelder også om forsendelsen i utgangspunktet er fraktfri.

Endring i vilkårene

Jeg forbeholder meg retten til å endre vilkårene. Ved endring i vilkårene er det vilkårene på bestillingstidspunktet som gjelder.

Oppdatert: 12.11.2020