Hei og velkommen!


Veronica Kvale heter jeg, og jeg har alltid vært glad i å skape noe kreativt med hendene mine. Helt siden barndommen har jeg holdt på med ulike håndarbeidshobbyer, og jeg har vært innom både kniplinger, silkemaling, akvarellmaling, smykkedesign, kortlaging, strikking og søm. For å nevne noen. Nå lager jeg stort sett kort og syr myke barneklær, samt strikker når jeg har lyst til det.

Jeg er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og jobber til daglig med vegprosjektering hos Multiconsult. Trondheim er byen i mitt hjerte, og her bor jeg med mann og tre barn i skolealder. Hverdagene er fulle av aktiviteter, og derfor er det ekstra viktig for meg å ha noe å kose meg med når jeg får litt ledig tid.

Jeg har hatt en hobbyblogg tidligere også, og hvis du har lyst til å besøke den gamle bloggen min finner du den her. Ellers har jeg konto både på FacebookInstagram og YouTube, og det er veldig hyggelig om du vil følge meg på mine kanaler.

I nettbutikken min finner du dørskilt med tekst og/eller figurer, kort fra overskuddslageret mitt, og kanskje etter hvert små hjemmesydde plagg. Utvalget vil variere, og jeg har stort sett bare et eksemplar av hver ting. Jeg har begrenset kapasitet til å ta imot bestillinger, men det kan være mulig å tilpasse de produktene jeg allerede har. Ta kontakt via kontaktskjemaet øverst på siden om du har spørsmål til produktene mine, eller bare lurer på noe.

Oppdatert: 04.10.2019