Tonic Studios – Precision Glide Folder

kr 259

Falseben (bone folder) i teflon fra Tonic Studios. Meget god kvalitet, og etterlater ikke noe glans på papiret ved bruk. Rolls-Roycen av falseben!

Den spisse tuppen er fin å bruke for å prege papiret der det skal brettes, mens kanten og den avrundede enden er fin til å lage en skarp og tydelig brettekant. Brukes sammen med et pregebrett, eller sammen med en linjal for å merke hvor papiret skal brettes.

Tips! Finn den retningen på papiret som har lettest for å bøye seg, og preg det fra utsiden. Falsebenet vil bryte fibrene der du preger papiret, og den fineste bretten får du om papiret brettes utover der hvor fibrene brytes (dvs. motsatt av den formen som falsebenet lager i papiret). En engelsk huskeregel for brettingen er “the mountain goes inside”.


Produsentens beskrivelse:

The Precision Glide Folder is an essential crafting tool for scoring and folding paper! The pointed head will score your paper with ease and the flat head will create a perfect crease. The high durability material means you can fold without burnishing or damaging your cardstock!

På lager

Produktnummer: TS2482EUS Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Produsentens hjemmeside: https://www.tonic-studios.com/

Tilleggsinformasjon

Vekt 52 g

Please Login To Download Attachment