Kort

Create A Smile – Bubble Circle Stencil

I dag har jeg et veldig enkelt kort å vise dere, og dette er helt uten fargelagt motiv. Og for meg er det mye vanskeligere å lage. For jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal starte designet, og hvor tyngdepunktet skal være.

Bakgrunnen lagde jeg med Distress Ink og Bubble Circle Stencil fra Create A Smile. Jeg lagde først en bakgrunn med duse farger, som en del av en liten demo. Også skulle jeg vise at man kunne bruke de samme fargene for å få en mer fargesterk bakgrunn. Og farger ble det! La meg si det sånn, jeg likte den duse bedre… Men, jeg er sta, og bakgrunnen skulle brukes! Så da gikk jeg over med Hero Arts Unicorn Pigment Ink og Cobblestones Stencil fra Create A Smile. I tillegg sprutet jeg over litt hvit gouache.

Teksten og måten den er satt opp på har jeg tatt igjen fra gamle minnebøker, for i min barndom var det stor stas å få skrive i minneboka til en venn. Og LEV VEL var en gjenganger. Og det ligger så mye godt i det lille budskapet der, så hvorfor ikke bruke det på kort også?

Bokstavene har jeg stanset ut fra teksten LOVE i Mama Elephant Tri Window Cover Creative Cuts. For de hadde akkurat passe størrelse på bokstavene. Og faktisk var det akkurat dette dies-settet som satte meg på ideen om LEV VEL. For da jeg fikk det i hus for lenge siden prøvde jeg å finne en måte å bruke tekstene på, men på norsk. For jeg vet at mange liker det mye bedre enn engelsk.

Jeg stanset ut bokstavene i to lag sort kartong, og to lag hvit. Da får teksten litt dimensjon, og popper litt ekstra. Panelet stanset jeg ut med A2 Stitched Rectangle STAX Set 1 Die-namics fra My Favorite Things. Grusomt navn på et utrolig flott sett med dies! Jeg brukte den største ramma, også la jeg det hele på et panel med sort kartong for å ta igjen fargene fra bokstavene.

Til slutt pyntet jeg med Pinkfresh Studio Jewels, og denne gang brukte jeg flere av de store blingene. De har nemlig en tendens til å bli plukket helt til slutt hos meg. Men med store sirkler i bakgrunnen så passet det i grunn godt med litt større bling på dette kortet.

Da vil jeg ønske dere en fortsatt fin dag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.