Kort

Magnolia – Konfirmasjonskort

Dette er det siste konfirmasjonskortet med gamle papirer og motiv. Denne jenta er fra Magnolia, og hun er fargelagt med Distress Ink. De første stemplene jeg kjøpte da jeg startet kortkarrieren min for 15 år siden var nettopp Magnolia stempel, for de var veldig populære på den tiden. Jeg har fremdeles en hel mappe med Magnolia stempel, men denne jenta her er det mange år siden jeg solgte.

Motivet er stanset ut med en oval die fra Spellbinders, og hullene langs kanten har jeg laget med et rissehjul. Jeg har arvet mitt fra mamma, for det er i utgangspunktet et verktøy beregnet på søm og mønstertegning (for å kopiere et mønster til stoff ved hjelp av kalkpapir).

Perlepynten har jeg laget selv, også den for mange, mange år siden. Og jeg har fremdeles noen igjen, for jeg synes ikke at de er så fine at det gjør noe… Men siden jeg prøver å bruke opp gammelt stæsj så må de fint brukes de også!

De lyse papirbladene er fra Dutch Doobadoo, og jeg aner ikke om man fremdeles får kjøpt de. Swirlen er i alle fall stanset ut med en die fra Magnolia.

Da vil jeg bare ønske dere en fortsatt fin lørdag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.