Kort

Lili of the Valley – Meant to be – Bryllupskort

De siste papirrestene fra kurset mitt på SteinkjerScreppa i 2017 ble brukt på dette bryllupskortet. Motivet er “Meant to be” fra Lili of the Valley, og jeg har fargelagt det med Copics. Jeg har ikke oversikt over hvilke farger jeg har brukt, for det er lenge siden motivet ble fargelagt.

Lily of the Valley har mange fine stempel, og dette motivet er et digistempel som jeg skriver ut på printeren hjemme. Vi har en Epson blekkprinter, og fordelen med digistempel er at du kan skrive de ut i den størrelsen du vil. Ulempen er at med blekkprinter så kan du kun fargelegge med alkoholbaserte tusjer (eller fargeblyanter). Og selv om jeg elsker mine Copics så hadde det vært gøy å ha den samme muligheten med vannbaserte farger.

Jeg har pyntet med blomster, kakeserviett, osteklut og papirhjerter fra Dutch Doobadoo. Hjørnet og teksten er stanset ut med dies på selvklebende glitterfoam.

Da har jeg ikke flere kort å vise fram i denne serien (og det er kanskje greit nok, for det blir litt kjedelig i lengden…).

Ønsker dere alle en riktig fin uke!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.