Kort

Simon Says Stamp – Party Like a Panda

I dag er det akkurat 15 år siden jeg ble trillet inn på operasjonsstua og ble mamma for aller første gang. Jeg hadde ikke termin før i juli, men jeg hadde utviklet en alvorlig form for svangerskapsforgiftning som heter HELLP-syndrom, og gutten måtte ut for at jeg skulle overleve. Det ble derfor hastekeisersnitt i full narkose. Heldigvis endte det hele godt til slutt, slik at vi i dag kan feire bursdag.

Kortet jeg har laget er et litt bredere slimline kort, med motiv fra Simon Says Stamp. Jeg er veldig fan av å støtte norske butikker, men da jeg måtte bestille noe som ikke selges i Norge klarte jeg ikke motstå disse søte pandaene.

Jeg stemplet motivet på Copic Perfect Coloring Paper som er beregnet på fargelegging med Copics. Jeg har lenge hatt lyst på X-Press It Blending Card, for det sies at dette er det beste papiret for Copics. Men det kommer visst ikke i postkassen uten at jeg bestiller det (og at det er tilgjengelig på Amazon)….

Jeg stemplet også motivet på maskeringspapir som jeg klipte ut og la over motivet før jeg begynte med bakgrunnen. Første steg på bakgrunnen var å stemple blader fra Altenew sitt Leaf Cluster Stamp Set med Morning Frost Crisp Ink fra Altenew. Jeg stemplet to ganger på hvert blad for at fargen skulle bli litt mørkere. Deretter brukte jeg en blenderbørste og Distress Oxide Ink i fargen Bundled Sage for å gi litt mer farge rundt pandaen og ballongene. Distress Oxide Ink legger seg nesten som en hinne over det jeg allerede har stemplet, og roer ned bladene akkurat nok til at bakgrunnen blir slik jeg ønsker at den skal være.

Selv om pandaer er svarte og hvite så trenger det hvite også litt skygger. Her har jeg brukt N-serien på de hvite partiene sammen med en god del blender for å duse ned overgangene. For at pandaen skal «lande», og ikke se om som den svever i lufta, har jeg laget grå prikker med W- og N-serien under motivet. Jeg følger ikke noe mønster, men starter med å legge de mørkeste prikkene nærmest pandaen, også sprer jeg de litt mer når jeg går nedover. 

Til slutt stemplet jeg små stjerner med Antique Gold Pigment Ink fra Altenew. Dette blekket skinner så fint i lyset! Jeg gikk også over motivet og bakgrunnen med en hvit penn, før jeg limte på noen paljetter fra Altenew. Den lille sorte teksten er fra Mama Elephant Occasional Labels.

Ha en riktig fin uke!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.