Kort

Altenew – Sweet Rose Bouquet

Det er ikke så ofte jeg lager kort med lag på lag stempling, for jeg er jo veldig glad i å fargelegge motivene mine. Men disse stemplene fra Altenew gjør det veldig enkelt å lage noen kjappe kort. Stempelet jeg har benyttet på dette kortet heter Sweet Rose Bouquet, og jeg har stemplet både rosene og bladene med Altenew Crisp Ink.

Rosene er stemplet med Red Cosmos Mini Cube Set som består av fargene Frosty Pink, Coral Berry, Ruby Red og Grapevine, mens bladene er stemplet med Green Fields Mini Cube Set i fargene Frayed Leaf, Forest Glades og Evergreen. Jeg har stemplet på Neenah kartong ved hjelp av min MISTI stempelplattform fra My Sweet Petunia.

Bakgrunnen har jeg laget ved hjelp av Distress Oxide Ink, og jeg har brukt fargene Scattered Straw, Abandoned Coral og Festive Berries. Disse fargene passer veldig fint til fargen jeg har brukt på rosene. Jeg la på et tynt lag Scattered Straw med en blender brush fra Picket Fence Studios. Før jeg påførte de andre fargene tapet jeg fast sjablongen Patchwork Kite Stencil fra Altenew over motivet.

Siden jeg ikke dekket til motivet før jeg la på bakgrunnsfargen vil noe av fargen gå over rosene. Jeg synes det er med på å binde sammen bakgrunnen med motivet, men om du ikke liker det kan du maskere motivet ditt først.

Jeg er veldig glad i å tilføre litt shimmer til kortene mine, og her har jeg splattet litt rød metallisk akvarellmaling fra Altenew over kortet. Til slutt gikk jeg over rosene med noen gamle akvarellblyanter, og tilførte hvite prikker med en gelpenn. Tekststempelet er Lots of Labels fra Mama Elephant. Halvperlene er fra Altenew.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.