Kort

Mama Elephant – Oh Penguin Tree – Merry Script

Da har jeg så smått begynt å lande etter en hektisk messehelg på østlandet, med mange hyggelige besøk på standen min. Dette er virkelig verdens beste hobby!! Så mange koselige mennesker, så masse inspirasjon og heiarop. Jeg setter virkelig stor pris på dere alle sammen! Tusen takk!

Til messen lagde jeg en del nye kort, og i dag har jeg lyst til å dele dette kortet med dere. Det store stempelet er fra Mama Elephant Oh Penguin Tree, og fyller nesten hele kortet. Her har jeg paret det med Merry Script Creative Cuts.

Motivet er stemplet med Versafine Onyx Black på Canson Montval 300 g papir, og fargelagt med akvarellfarger fra skrinet jeg selger i butikken. Dette er farger i student grade. Det vil si god kvalitet til en rimelig penge. Og det beste med alt – fargene er lysekte! Her får du hele 25 års lysfasthet, så her slipper du at fargene falmer slik de dessverre gjør med Zig-tusjer. Jeg bruker sjelden fargene rett fra skrinet, men blander som regel fargene litt for å få akkurat den tonen jeg ønsker. Akkurat dette skrinet får du kun kjøpt hos meg, for det har jeg selv satt sammen av 12 av mine favorittfarger.

Bakgrunnen er svertet med Distress Oxide Ink i fargene Scattered Straw og Salvaged Patina. Jeg har svertet på et panel av 110 lb tykk Neenah kartong. Jeg bruker egne børster til Oxide-fargene, for da slipper jeg å rengjøre de fra gang til gang.

Teksten er stanset ut med sort glitterkartong fra Kort & Godt, og den har en varm, fin farge som passet godt med fargene på motivet. Her har jeg limt teksten rett på panelet, uten noen ekstra lag med kartong under. Det er fordi jeg ønsket å la motivet være delvis overlappende over teksten, for da henger motiv og tekst mye bedre sammen. Motivet stanset jeg derimot ut med et ekstra lag kartong, for litt ekstra tykkelse og dimensjon.

De små tekstene er Holiday Messages fra Mama Elephant, og jeg elsker å bruke disse sammen med både små og store motiv. Her har jeg stemplet ordet Christmas på en liten lapp, og montert denne på en bit foam. Teksten under motivet stemplet jeg rett på panelet før jeg limte på motivet, og deretter limte det hele på en kortbase av tykk Neenah kartong.

Til slutt hadde jeg på Glossy Accents på alle blanke flater – som briller, glassboller og stjerner, og pyntet med små diamanter fra Pinkfresh Studio. Disse er mine favoritter i bling-verdenen, og her har jeg brukt fargene Sky Blue og Peach Fuzz.

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.