Kort

Stamping Bella – Gnome Pile

Nå er det lenge siden jeg har postet et innlegg med andre produsenter enn Mama Elephant. Derfor har jeg lyst til å dele dette kortet med Gnome Pile fra Stamping Bella med dere i dag.

Designet på kortet skal jeg ikke ta æren for selv, for det er sterkt inspirert av et kort som @lindasdillerier har laget. Så æres den som æres bør! Jeg har laget mitt kort i andre farger, og har brukt et bakgrunnsstempel med snøfnugg fra Pinkfresh Studio.

Motivet er stemplet med Versafine Onyx Black på Canson Montval 300 g papir, og fargelagt med Distress Ink i fargene Stormy Sky, Faded Jeans, Pumice Stone, Black Soot, Tattered Rose, Vintage Photo og Aged Mahogany.

Bakgrunnen er svertet med Distress Ink i fargene Stormy Sky og Faded Jeans på et panel av 110 lb tykk Neenah kartong. Før svertingen stemplet jeg snøfnuggene med VersaMark embossingpute, og embosset med hvitt embossingpulver.

Teksten er fra Kort & Godt, og er stanset ut i sølvfarget glitterkartong. For litt ekstra dybde og dimensjon er teksten også stanset ut i to lag hvit Neenah kartong.

Motivet er montert på foam, også har jeg limt panelet på et stykke grå kartong. Til slutt er det hele montert på en kortbase av Neenah kartong. Som pynt har jeg brukt blanke glassperler fra en blomsterbutikk, og små halvperler fra Pinkfresh Studio.

Da vil jeg ønske dere en fortsatt fin søndag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.