Kort

Colorado Craft Company – Sympathy Rose – Copic

Denne rosen fra Colorado Craft Company drar du kanskje kjensel på, for jeg har fargelagt den en gang tidligere også. Den gangen malte jeg med akvarellmaling i no-lines teknikken, og hvis du har lyst til å se resultatet kan du følge denne linken.

Dagens rose er fargelagt med Copic, og det er faktisk lenge siden jeg fargela den. Rosen er stemplet på Perfect Coloring Paper, og dette papiret egner seg veldig godt til fargelegging i mange lag. For det holder godt på blekket, og du slipper at fargene blør utenfor streken.

Det eneste jeg ikke liker så godt med Perfect Coloring Paper er at papiret er veldig hvitt, og at kontrasten mellom rosen og papiret blir litt for stor for min smak. Så for å myke det opp påførte jeg Distress Ink i fargene Iced Spruce og Bundled Sage rundt motivet. For å beskytte rosen la jeg over maskeringspapir som jeg hadde klipt ut med den stemplede rosen på.

Deretter har jeg sprutet over litt hvit gouache, samt litt glittermaling fra Altenew. Dette er også med på å myke opp det ferdige motivet.

Jeg brukte disse fargene:

Siden rosen er veldig stor fyller den fronten på et kort alene. Her har jeg skåret den til slik at den passer til en kortbase i amerikansk A7 størrelse, som er omtrent 13 x 18 cm.

Teksten kommer fra Pinkfresh Studio og et stempelsett som heter You’ve Got This. Jeg har stemplet og embosset med pulver i fargen Rose Gold fra Lawn Fawn. Til slutt har jeg pyntet med glassperler fra en vase (egentlig beregnet på å støtte opp friske blomster).

Rosen er på tilbud ut dagen i dag, og det er kun én igjen på lager. Så hvis du vil sikre deg denne før jul er det lurt å slå til nå. Og med det vil jeg ønske dere en fortsatt fin 1. søndag i advent.

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.