Kort

Stamping Bella – Gnomes Have Feelings Too

Jeg digger gnomene fra Stamping Bella! Eller smånissen, som jeg liker å kalle dem. De er akkurat passe store, passe sjarmerende og helt uimotståelige (spør du meg). Også er det jo en bonus at de er så enkle å fargelegge!

På dagens kort har jeg fargelagt motivet med Copic på Neenah Classic Crest Solar White kartong i 110 lb tykkelse. Jeg har blitt mer og mer glad i dette papiret til alkoholtusjene mine, for jeg liker det lille brekket i fargen på papiret. Også er det skikkelig tykt og stødig.

Jeg stempler med Memento blekk når jeg skal fargelegge med Copic. Det tørker fort, og setter ikke farge på tusjene. Har har jeg brukt fargen Tuxedo Black, som jeg bruker i 99% av tilfellene. Nissene har jeg fargelagt i disse fargene:

Bakgrunnen har jeg laget ved å rive to biter av selvklebende maskeringspapir og tapet de på et stykke tykk Neenah kartong med litt avstand. Mellom maskeringene har jeg påført Distress Oxide Ink i fargene Spun Sugar, Picked Raspberry, Seedless Preserves, Wilted Violet og Black Soot. For å skape litt mer liv lot jeg noen store vanndråper dryppe ned på papiret, og tørket de så vekk med litt tørkepapir etter en kort stund.

Til slutt sprayet jeg bakgrunenn med Sheer Shimmer Spritz Spray i fargen Sparkle fra Imagine Crafts. Den gir et tynt slør av glitter, men er samtidig veldig diskret. Jeg sprayer sjelden mer enn 2-3 ganger, og holder god avstand til papiret for å få et jevnt lag. Det er nesten litt vanskelig å ta bilde av hvor fint det glitrer av bakgrunnen. Dessverre er det tomt på lager for denne sprayen akkurat nå, men jeg håper å få tak i den igjen på nyåret.

Når jeg fjerner maskeringspapiret får jeg en ren kant som er litt ujevn pga. rivingen, og det var akkurat det jeg ønsket her. Tekstene er fra Mama Elephant. Den store er fra Paola’s Wishes, og den lille under er en del av en lengre tekst fra Holiday Messages. Jeg har er stemplet de med Versafine Onyx Black, for jeg synes den gir et klarere trykk enn Memento.

Nissene har jeg klipt ut for hånd med en god og spiss saks, for jeg har ikke de tilhørende diesene. Heldigvis er det enkle omriss, slik at det veldig enkelt å få et bra resultat. Nissene har jeg limt på med 3D-puter i ulike tykkelser, slik at dene ene nissen står litt foran den andre.

Til slutt monterte jeg panelet på et stykke sort kartong, og limte det på en hvit kortbase, før jeg pyntet med bling fra Kort & Godt. Panelet er forresten stanset ut med en flott ramme fra My Favorite Things, og jeg har både denne og en variant fra Mama Elephant i nettbutikken.

Da gjenstår det bare å ønske dere en fortsatt fin fredag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.