Pakkelapper

Mama Elephant – Little Gnome Agenda

Lager du egne pakkelapper? I år har jeg faktisk fått laget en del, og Hexatag Creative Cuts fra Mama Elephant er et perfekt utgangspunkt for små pakkelapper. Jeg har laget to varianter for litt variasjon.

De søte gnomene er Little Gnome Agenda fra Mama Elephant, og dette settet har jeg lånt av en venninne. Dessverre har det vært tomt på lageret i USA lenge, men jeg håper å få det inn på et senere tidspunkt.

Hexatag kan brukes sammen med søte små stempel, slik som Little Agenda serien, eller brukes alene for en enda enklere tag.

Jeg har stanset ut tagene i rød og hvit kartong, og den hvite med snøkrystallen har jeg også sprayet med shimmerspray.

På de røde tagene har jeg svertet bakgrunnen lett med litt Distress Ink i fargen Tumbled Glass.

De små trærne kommer også fra den samme Hexatag diesen, og jeg har stanset de ut i tykk, grønn kartong. Deretter har jeg svertet de med Unicorn Pigment Ink fra Hero Arts.

De hvite prikkene er hvit gouache, og de små blingene er de minste fra Kort & Godt. Jeg bruker disse kjempemye, og her har jeg kombinert de med blanke halvperler.

Gnomene er stemplet på tykk Neenah kartong med Memeto blekk i fargen Tuxedo Black, og deretter fargelagt med Copics i disse fargene:

Til slutt har jeg satt på en liten juletekst som er embosset med hvitt embossingpulver på sort kartong, og tredd i en tofarget tråd.

Det er bare en liten nissejente blant alle gnomene, men hun fikk selvfølgelig også sin egen tag. Jeg har faktisk brukt alle stemplene i settet, så det ble åtte tags av hver type. Kjekt å lage mange når man først setter seg ned.

Hele samlingen. I alle fall nesten :).

Her har jeg pakket inn en julegave med tykt gråpapir, surret rundt litt grov hyssing og sprutet med en hvit Posca-penn for litt ekstra dekor. Også har jeg knytt fast en pakkelapp. Og jeg synes da det ble en koselig liten pakke. I alle fall til meg å være, for innpakning er faktisk ikke helt min greie…

Da vil jeg ønske dere en fortsatt fin fjerde søndag i advent!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.