Kort

Mama Elephant – More Blooms – Botanic Envelope

Er ikke fargelegging noe for deg? Hva med å ink blende i stedet? På dette kortet har jeg stemplet og embosset More Blooms fra Mama Elephant i hvitt, og deretter påført Distress Ink med Mini Ink Blending Tools.

Før jeg stempler et motiv med VersaMark Embossing Ink påfører jeg antistatisk pulver over kartongen. Antistatisk pulver reduserer sjansen for at embossingpulveret setter seg fast utenfor det stemplede motivet, og du får et renere og penere resultat når du smelter pulveret. Jeg stempler på Neenah kartong.

Jeg har brukt fargene Picked Raspberry, Seedless Preserves, Dried Marigold, Spiced Marmalade, Peacock Feathers og Cracked Pistachio. Blomstene har fått to ulike farger hver, og danner en tredje farge der hvor disse overlapper. Jeg fukter tørkepapir lett med vann for å fjerne blekk som har lagt seg over de hvite embossede linjene.

Bakgrunnen er laget med en flott stensil fra Aall & Create som heter Quadrilaterals. Jeg er utsolgt for denne for øyeblikket, men håper å få den inn igjen. Jeg påførte blekk med gode blenderbørster på bakgrunnen, for jeg ønsket en lysere tone enn på blomstene.

Konvolutten er Botanic Envelope fra Mama Elephant, og den har kommet inn på lager igjen. Den kan selvfølgelig brukes sammen med blomster, men er også fin å bruke sammen med små dyr og figurer fra Mama Elephant.

Panelene er montert på en kortbase av tykk Neenah kartong, og dette er det papiret jeg bruker til 99% av kortene mine. Rett og slett fordi jeg liker at kortet er stødig, og Neenah har også en glatt og fin struktur som er god å skrive på.

Til slutt pyntet jeg med Jewels fra Pinkfresh Studio i fargene Peach Fuzz, Ballet Slipper og Ocean Breeze.

Da håper jeg du ble inspirert til å være kreativ med skarpe og glade farger!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.