Kort

Hero Arts – Christmas Mice

Her kommer en liten julehilsen fra fjellheimen. For første gang har vi feiret julaften på hytta, og det har virkelig overgått alle forventninger. For her er det en helt annen ro enn i byen, og når snøen kom natt til julaften så ble julestemningen komplett. Og nå som roen har senket seg i hytta så fikk jeg lyst til å dele dette julekortet med dere.

Motivet er Christmas Mice fra Hero Arts, og denne musa med julekulen er bare så søt. Jeg har fargelagt med akvarellfargene mine fra Winsor & Newton, også har jeg brukt wink of stella glitterpenn på julekulen når den var tørr. Teksten er Altenew Mini Christmas Stamp Set.

For å fargelegge bakgrunnen har jeg maskert motivet med maskeringsvæske fra Pebeo. Den legger en beskyttende hinne over motivet, slik at det er lett å jobbe med bakgrunnen uten å være redd for at motivet skal få uønsket maling på seg. For når du bruker mye vann på bakgrunnen så fungerer det ikke så bra med maskeringspapir.

Når bakgrunnen er tørr fjerner jeg maskeringsvæsken ved å gni den bort med fingrene, også maler jeg motivet med mange av de samme fargene som jeg brukte til bakgrunnen. Her hadde jeg lyst til å bruke litt gult sammen med de røde fargene for å få litt mer varme og glød i motivet.

Håper du har hatt en fin jul der du er også! Jeg har flere julekort å vise frem, så følg med om du ikke er helt ferdig med jula enda…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.