Kort

Gina K. Designs – Stellar Snowflake

Vi er heldige som har en fantastisk hobbybutikk i Trondheim, og det aller meste av det jeg trenger kjøper jeg hos Papiria på Nardo Centeret. Men av og til hender det at jeg ønsker å få tak i noe som ikke føres i Norge, eller som jeg ikke finner gode alternativer til her til lands. Det var tilfelle da jeg skulle kjøpe vaskbart spraylim for å feste sjablonger midlertidig (jeg prøvde nemlig først med et spraylim jeg allerede hadde, og det gikk IKKE an å vaske av, for å si det sånn….). Derfor sendte jeg en bestilling på Pixie Spray til Simon Says Stamp i USA. Denne sjablongen fra Gina K. Designs synes jeg var så fin, så den ble med i handlekurven i samme slengen. Sjablongen har hengt ubrukt på kontoret i over et år, så det var vel på høy tid å bruke den.

Det fine med denne sjablongen er at den like godt kan brukes til vinterkort, som til julekort, og passet perfekt da jeg trengte et kjapt bursdagskort til mamma. Kortene er 5×7 inch og 4,25×5,5 inch (for den som liker cm så tilsvarer dette ca. 13×18 cm og 11×14 cm).

Jeg har brukt Distress Ink i fargene Weathered Wood, Stormy Sky og Chipped Sapphire på snøfnugget, og jeg starter med å legge den mørkeste fargen i senter. For å få en fin gradering mot kanten overlapper jeg fargene litt, og prøver å unngå for sterk farge mot kanten. Løft gjerne opp sjablongen underveis om du er usikker på om du har fått på nok farge. Det ser nemlig ofte lysere ut før du fjerner sjablongen.

Den herlige teksten kommer fra Altenew sitt Happy Holidays Script Die Set. Her har jeg stanset den ut i et lag mørkeblå, og tre lag hvitt, og limt delene sammen med flytende lim. Jeg liker begge tekstene like godt, men synes det er for mye å ha begge på det samme kortet. Derfor ble det til at jeg lagde to kort siden jeg likevel hadde laget begge tekstene klare.

Birthday-teksten skulle jeg gjerne hatt litt mindre, men siden vi allerede var litt sent ute til bursdagen så hadde jeg ikke tid til å lete mer blant stemplene mine… De små tekstene er stemplet med Distress Ink Chipped Sapphire, og det er ikke det beste blekket å bruke til stempling. Men siden jeg ikke har noe annet som kan egne seg så ble det det likevel. Av og til kommer det små streker av blekket utenfor bokstavene (slik som på B’en her), og jeg skjønner ikke hvorfor. For det ser helt fint ut før jeg stempler ned på papiret. Men, som tidligere nevnt, var det ikke tid til å jobbe mer med detaljene på kortet…

Til slutt pyntet jeg kortene med små swarovskikrystaller og paljetter, og tok en rask fotoshoot før vi kjørte avgårde på en forsinket bursdagsfeiring (vi mistet den første bursdagsmiddagen på grunn av testkarantene og smitte på skolen).

Om du ikke har denne sjablongen har du kanskje en annen sjablong du kan bruke. Håper i alle fall du fikk litt inspirasjon til å lage kjappe og enkle kort.

Ha en fortsatt fin romjul!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.