Kort

hÄnglar & Wings – Långa VårhÄnglar

Tenk at det i disse dager er et helt år siden jeg åpnet nettbutikken! Drømmen om å eie en liten hobbybutikk har vært der helt siden barndommen, men starten på bycino.no slik dere kjenner den skyldes i det store og hele en impulsiv handling. Også har butikken vokst frem, godt hjulpet av de trådene man ikke trekker i selv.

En god kollega hadde bursdag samtidig som butikken fylte ett år, og jeg lagde dette kortet i anledning dagen. Motivet er Långa VårhÄnglar fra hÄnglar & Wings, og jeg har fargelagt med ZIG-tusjer. Oversikt over de ulike fargene jeg har brukt finner du lenger ned i innlegget.

Jeg stemplet som vanlig på Canson Montval akvarellpapir i 300 gram tykkelse, og dette er mitt absolutte favorittpapir! Har du ikke prøvd det vil jeg varmt anbefale det, for det er en game changer for veldig mange. Papiret tåler mye, gjør det lett å trekke fargene utover og gir dype og rike farger. Her har jeg brukt min favoritt-teknikk som er å trekke en farge utover med en annen lys farge i stedet for å bruke blenderen.

Den store teksten kommer fra Papirdesign sitt stempelsett Din nye alder. Og jeg bare digger denne typen tekster! For de er så dekorative, og samtidig effektfulle. Jeg ønsker meg flere slike…

For å balansere den kraftige teksten valgte jeg å bruke svarte tekststriper på motsatt side. Disse kommer fra Hege Foyn Design, og er veldig allsidige med ulike tekster for de fleste anledninger. Klistremerkene får du nå kjøpt i butikken min, og jeg har også alfabet og bokstaver i samme serie.

Papiret jeg har brukt er Mixed Paper Pad No. 4 og Essentials A4 Paper Pad Winter Forest fra Studio Light. Jeg har klipt ut elementene fra mønsterblokka med en spiss og god saks, og sydd rundt kanten på motivet og det største panelet. Jeg bruker en vanlig symaskin til dette, men sørger for å bruke en egen nål til papir da nålene blir fort sløve.

Motivet har jeg fargelagt med ZIG-tusjer i følgende farger:

Hud:

 • 069 Blush
 • 073 Vanilla

Kinn:

 • 230 Pale Rose
 • 028 Pale Pink

Hår:

 • 068 Deep Brown
 • 064 Oatmeal

Bukse:

 • 092 Blue Gray
 • 073 Vanilla

Sko:

 • 099 Cool Gray 1
 • 061 Light Brown
 • 208 Deep Vermillion
 • 910 Warm Gray 6

Skjorta noterte jeg ikke ned fargene på, men det er trolig en blanding av de grå fargene, 064 Oatmeal og 999 Blender. Jeg har i alle fall ikke brukt noen andre farger enn de som er listet opp ovenfor…

Etter inspirasjon fra @somlelitt sydde jeg inn en stor sjokoladeplate i et stort ark fra Studio Light, og pyntet denne helt enkelt. Du finner produktene jeg har brukt i nettbutikken, sammen med mange fine nyheter.

Da vil jeg ønske deg en fin søndag videre.

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.