Kort

Mama Elephant – Eggtastic – A Better Place

Påskeferien står for døra, og i år hadde jeg store ambisjoner om å lage masse påskekort. Det ble med dette ene. For det viser seg at døgnet mitt også bare har 24 timer, og mine søknader om forlengelse blir jo aldri besvart…

Vel, jeg får dele det ene jeg har laget, for stempelsettene jeg har brukt på dette kortet er så skjønne! De søte kaninene kommer fra Mama Elephant Eggtastic, og jeg har malt figurene med farger fra akvarellskrinet jeg selger i nettbutikken min.

Siden jeg er veldig glad i stående kort med toppbrett måtte jeg finne en måte å overlappe motivene litt, og da passet det nye settet fra Mama Elephant helt perfekt! A Better Place er som skapt for å lage små utendørs scener, og passer til de aller fleste settene fra Mama Elephant.

Jeg hadde lyst til at motivene fra Eggtastic skulle være i fokus, og har derfor embosset elementene fra A Better Place på vellum med hvitt embossingpulver. Vellumen duser ned bakgrunnsfargen, og binder det hele sammen til en søt liten scene.

Bakgrunnen er svertet med Distress Ink i fargene Broken China og Peeled Paint på Neenah kartong. Jeg maskerte bakgrunnen med et stykke maskeringspapir for å lage en liten bakketopp.

Bakketoppen, treet og gjerdet er med på å skape en illusjon om at den ene kaninen sitter litt lenger borte. Den holder også et mindre egg, og det hjelper også på å forsterke følelsen av dybde, selv om kaninen egentlig er like stor som den foran.

Det er greit å være oppmerksom på at vellum ikke tåler mye lim, og at limet vises gjennom vellumen. Derfor har jeg kun prikket limet lett bak noen av de hvite embossede strekene, og heller brukt mer lim der vellumen blir dekket av andre figurer.

Teksten kommer også fra Eggtastic, og Mama Elephant er så flinke til å lage fine tekster i denne stilen! Jeg har både bursdagstekster og juletekster i denne stilen, og de passer så godt sammen med de søte motivene.

Da vil jeg ønske deg en riktig fin påskeferie! Håper du får en avslappende og fin uke, enten den er hjemme, på fjellet eller ved sjøen.

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.