Kort

Altenew – Winter Wishes

Om du følger meg på bloggen har du kanskje sett dette motivet før. For det begynner å bli en god stund siden jeg fargela det. Nå fikk jeg også surret meg til å lage et kort ut av det, og resultatet ser du her.

Teksten er stanset ut fra Concord & 9th Festive Friends die set, og ordet merry består av tre lag som er limt sammen. Dette gir en fin effekt, og er på mange måter enklere enn å benytte foam (mosegummi). Mest fordi teksten holder formen med papir, mens foam kan strekke seg litt mens du jobber med den. I tillegg så er jo fordelen med at papir at du kan få samme farge på alle lagene på teksten.

Jeg har holdt dekoren helt enkel, for motivet er så stort i seg selv, og krever egentlig veldig lite pynt. Jeg har kun limt på noen få paljetter i tillegg til teksten.

Motivet er montert på mørkebrun kartong, i samme farge som teksten Christmas. Jeg har valgt å ha bare en tynn ramme av denne kartongen, for jeg ville ikke at den skulle bli for dominerende. Deretter er panelet limt på kraftkartong i samme farge som ordet merry, før det hele er limt på en hvit kortbase.

Dette motivet fra Altenew minner meg om hytteliv, og hva er vel da bedre enn å pakke sakene sine og stikke på hytta? Hyttekos er akkurat det jeg trenger etter et par uker på hjemmekontor. Og med det vil jeg ønske dere en riktig god helg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.