Kort

Mama Elephant – Milkshake

I dag har en god venninne bursdag, og jeg lagde dette kortet til henne i gave. Motivet kommer fra Mama Elephant, og jeg har fargelagt det med Distress Ink i no-lines teknikken. Det vil si at jeg stempler med lyst blekk slik at strekene nesten ikke synes når motivet er ferdig fargelagt.

Stempelsettet heter Milkshake, og jeg har stemplet motivet på Canson Montval Cold Pressed akvarellpapir med Distress Ink Antique Linen. Fargene jeg har brukt til å fargelegge med er Barn Door, Pumice Stone, Walnut Stain, Scattered Straw, Peeled Paint, Tumbled Glass, Stormy Sky og litt Black Soot.

Det tar litt lenger tid å fargelegge med denne teknikken, men jeg liker resultatet enda bedre enn om jeg stempler med svart. For motivet blir litt mer som et lite bilde. Øynene og nesen er tegnet over med en sort, vannfast penn for å synes.

Bakgrunnen er også farget med Distress Ink, og her har jeg brukt fargene Barn Door, Scattered Straw, Shabby Shutters, Peeled Paint og Stormy Sky. Jeg har påført fargene med blender brushes, også har jeg sprayet over litt vann for å lage en mer spennende bakgrunn.

Når motivet var tørt sprutet jeg over litt hvit gouache, og Perfect Pearls for litt shimmer. Også har jeg bygd opp kortet som vist på denne videoen av Jennifer McGuire. Da vil panelet i midten følge med når du åpner kortet.

Til slutt har jeg pyntet med en liten tekst fra Mama Elephant Occasional Labels, og bling fra Pinkfresh Studio. På bildet over henger teksten litt på halv tolv, for jeg klarte å rive den løs da jeg tok bilder… Heldigvis ikke noe som ikke lot seg fikse lett.

Da vil jeg ønske dere en fortsatt fin helg.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.