Kort

Mama Elephant – Dashin thru the Snow

Ute veksler det mellom snø og regn for tida, og akkurat nå er det skikkelig julestemning. Derfor passer det fint å dele dette julekortet med dere. Jeg pleier ikke lage mange interaktive kort, og det er vel kanskje diskuterbart hvor interaktivt dette er også. Men sammenleggbart er det i alle fall.

Malen til kortet er fra Concord & 9th og heter Card Staks Base Die. Den stanser ut selve kortbasen med sider og bakvegg i ett, også er det egne dieser som stanser ut de tre panelene nede. Ved å lime motivene på disse panelene får kortet litt mer dybde.

Du kan helt enkelt lage et slikt kort uten denne diesen, men siden jeg er lat og så for meg masseproduksjon til jul så kjøpte jeg diesen likevel. Også ble det med dette ene kortet… Men jula kommer jo igjen den, og uansett kan jo kortbasen også brukes til mange andre anledninger.

De søte motivene er fra Mama Elephant, og kommer fra et sett som heter Dashin thru the Snow. Her har jeg stemplet de på Perfect Colouring Paper med Memento Tuxedo Black stempelpute, og fargelagt med Copics. Jeg har holdt meg til en veldig enkel fargepalett i grå, blå og blågrønne toner.

Motivene er stanset ut med de tilhørende diesene. Kaninen på snowboard er jo bare supertøff, så han måtte få komme litt opp på bakveggen der han hopper og viser seg fram. Trærne er stanset ut av mønsterark med en die fra Impression Obsession som heter Fir Trees.

Teksten kommer fra Concord & 9th Mistletoe Messages Stamp Set, og er montert på 3D-puter.

Da vil jeg ønske deg en fortsatt fin dag! Takk for at du titter innom!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.