Kort

Mo Manning – Hush

Dette babymotivet fra Mo Manning er en gammel favoritt som jeg har brukt mye. Stempelet er digitalt, og jeg skriver det ut på blekkprinteren hjemme. Jeg skriver ut på Perfect Colouring Paper, og lar blekket tørke litt før jeg fargelegger motivet.

Jeg må fargelegge med alkoholbaserte tusjer siden vannfarger vil dra blekket utover. Jeg bruker Copics, og på dette kortet har jeg brukt lakserosa som hovedfarge for å matche papirene jeg hadde valgt. Det er kanskje den rosafargen jeg liker best også.

Teksten er en dies med skygge fra Papirdesign, og jeg har stanset ut teksten i Bazzill kartong, og skyggen i vellum. Jeg har pyntet med ulike blomster i passende farger, og dette er gamle blomster jeg har hatt lenge. Jeg har nemlig et bra lager med blomster, for jeg brukte mye av det tidligere.

Som pynt stemplet jeg en lapp med vaskeinstrukser for babyer på tynt mønsterpapir. Stempelet kjøpte jeg i sin tid hos en nedlagt butikk i Oslo som het Papirloftet, og stempelet er ikke å få kjøpt lenger.

Kortet er 6×6 inch (ca. 15×15 cm), og er en størrelse jeg har gått mye vekk fra. Nå bruker jeg den stort sett bare om jeg lager kort slik jeg gjorde i «gamle dager». Jeg har drøssevis av denne typen kort på min gamle blogg, og hvis du har lyst til å se flere finner du den gamle bloggen min her.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.