Kort

Colorado Craft Company – Birthday Wishing

I dag tenkte jeg å vise dere dette kjappiskortet med motiv fra Anita Jeram og Colorado Craft Company. Jeg hadde omtrent 50 minutter til rådighet til å lage kort, pakke inn gave og kjøre frøkna i bursdag. Og da sier det seg selv at det ikke er tid til å prøve så mye nytt. Ikke til å ta bedre bilder heller…

Inspirasjonen min fant jeg hos en annen kortlager. Jeg har brukt sterkere farger og et annet motiv, for jeg har ikke dies til alle motivene mine fra serien til Anita Jeram. Og det var ikke tid til noe fuzzy cutting akkurat. Så da måtte jeg bruke et motiv med dies til. Jeg hadde ikke tid til å stanse ut flere lag for å få en fin finish på harepusen, så jeg gikk for gode, gammeldagse 3D-puter. Det funker det også.

Bakgrunnen er laget med Distress Oxide Ink i fargene Twisted Citron, Lucky Clover og Peacock Feathers. Jeg aner ikke hvilket papir jeg har brukt, for jeg fant en rest på pulten min. Men det tåler i alle fall vann, for jeg sprutet litt over bakgrunnen, og plukket opp fargen med tørkepapir.

Selve motivet er stemplet med Staz On Jet Black på The Langton Hot Pressed akvarellpapir. Papiret har en glatt overflate, og jeg har fargelagt med Zig Clean Color Real Brush Markers. Jeg brukte motivet fra emballasjen som utgangspunkt da jeg fargela motivet, og jeg har brukt veldig få farger.

Jeg har brukt disse Zig-tusjene:
Harepus: 064 Oatmeal – 068 Deep Brown – 999 Blender
Kinn: 230 Pale Rose – 201 Pink Haze – 999 Blender
Ballong: 055 Pale Yellow – 033 Persian Green – 999 Blender

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.