Kort

Mama Elephant – Love Cupids

Gullbryllup! Et imponerende jubileum, og på fredag var det mine foreldre sin tur til å feire 50 års bryllupsdag. I anledning dagen lagde jeg dette kortet, og siden jeg ikke har stempel eller dies som passer til anledningen måtte jeg være litt kreativ.

Motivet er Love Cupids fra Mama Elephant, og jeg har stemplet de søte figurene med Memento Tuxedo Black på Neenah Classic Crest Solar White kartong i 110 lb tykkelse. Jeg har stanset ut figurene med de tilhørende diesene, og fargelagt de med Copic.

Bakgrunnen er Hearts a Flutter Creative Cuts fra Mama Elephant, og jeg har stanset den ut i tykk Neenah kartong. Deretter har jeg farget den med Distress Oxide Ink i fargene Squeezed Lemonade, Dried Marigold, Worn Lipstick og Picked Raspberry. Jeg brukte blenderbørster fra Taylored Expressions til å påføre blekket. For å få litt mere liv i fargene har jeg sprutet over litt vann med en Distress Sprayer, slik at jeg får både små og store dråper. Vannet tørker jeg opp med tørkepapir like etter påføring.

Hjertene har jeg limt fast på et panel av tykk Neenah kartong som er stanset ut med den fine rammen fra Mama Elephant Mod Heart Creative Cuts. Jeg synes den ujevne kanten med stiplet linje er så dekorativ, og den gir også litt mer liv til kortet.

Kortbasen er også tykk Neenah kartong, men for å få litt kontrast mot panelet bak hjertene limte jeg over en bit kartong fra Studio Light A5 Christmas Cottage Paper Pad i 170 gsm tykkelse.

50-tallet har jeg stanset ut med Bold Numerals Die Set fra Altenew i glitrete mosegummi fra Kort & Godt. Mosegummien kommer i flere farger, og jeg har brukt den som er gullfarget. Den minner mer om champagnefarge enn gull, og er en favoritt hos meg.

Teksten kommer fra Hege Foyn Design, og jeg har brukt to tekster fra plata som heter Gratulerer. Jeg har som vanlig tapet teksten fast på sort kartong og klipt den ut med en spiss saks før jeg limer den på med flytende lim.

Jeg brukte disse fargene:

Figurene festet jeg med 3D-puter, og tegnet med en hvit penn for litt ekstra liv. Til slutt pyntet jeg med champagnefargede paljetter fra Kort & Godt.

Ha en fortsatt fin søndag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.