Kort

Create A Smile – Pure Poppies

Blomster er alltid et bra utgangspunkt for bryllupskort, og her har jeg kombinert Pure Poppies fra Create A Smile med en eldre, men dekorativ, tekst fra Papirdesign. Blomstene har jeg stemplet på Canson Montval 300 gsm akvarellpapir og fargelagt med ZIG-tusjer.

Blomstene klipper jeg ut for hånd etter at jeg har fargelagt dem, og jeg bruker en spiss og god saks fra EK Success. Du kan fint klippe de ut før du fargelegger også, om du foretrekker det. Aller helst skulle jeg hatt matchende dies, men det har ikke Create A Smile, så da blir det gamlemåten i stedet.

Bak blomstene har jeg stemplet løst med et stort tekststempel fra Kort & Godt. Dette heter M-125, og er dessverre utsolgt i nettbutikken. Målet er å lage litt liv bak blomstene, og man kan bruke det man har. Jeg påfører blekket litt tilfeldig her og der, og holder stempelet i hånda når jeg stempler.

De små bladene er Floral Decorations fra Create A Smile, og er stemplet med gullfarget blekk.

Jeg spruter over litt gullfarget blekk før jeg limer fast blomstene med flytende lim og 3D-puter i to ulike tykkelser. Til slutt limer jeg fast den flotte teksten fra Papirdesign, og pynter med små champagnefargede Glitter Drops fra Pinkfresh Studio.

Jeg brukte disse fargene på blomstene:

  • 206 Dark Peony
  • 204 Blossom Pink
  • 203 Shadow Pink
  • 073 Vanilla
  • 057 Dark Yellow
  • 402 Moss Green
  • 999 Blender

Kortet er ganske stort, og måler nesten 5,5 x 7,5 inch. Jeg har derfor brukt et stort ark av Strathmore Bristol Smooth kartong som base til kortet. Fronten er tykk Neenah kartong, og jeg har kuttet den litt mindre enn kortbasen og limt den på med foamtape.

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.