Kort

Mama Elephant – Surprise Boxes – Frimerkekort

Kreativiteten bobler alltid over hver gang det kommer nye varer inn døra, og med helt ny leverandør så begynte kreativiteten å leke allerede mens varene var på tur over dammen.

På dagens kort har jeg brukt Master Layouts 14 og Postage Grid Stencil som utgangspunkt for frimerkepanelet. Begge disse kommer fra Gina K. Designs, og er blant de nye produktene jeg har tatt inn i butikken.

Jeg stanset først ut panelet med frimerker, og plasserte stensilen over og tapet denne fast fra baksiden. Deretter stemplet jeg ulike motiver fra Mama Elephant Surprise Boxes i hver av rutene. Jeg stemplet også motivene på maskeringspapir fra Gina K. Designs, og klippet de ut ved å klippe ca. midt i de trykte strekene. Jeg maskerer figurene mens stensilen ligger på, og kan da stemple flere motiv sammen, samt legge farge på bakgrunnen.

Jeg har brukt blekk fra Gina K. Designs i fargene Applemint, Sea Glass og Dusty Rose. Dette blekket kommer jeg til å ta inn i nettbutikken, sammen med den koordinerende kartongen. Men siden jeg har en filosofi om å ta inn mine favoritter, og ikke nødvendigvis alle farger som finnes, så har jeg i første omgang kun kjøpt inn en av hver farge, for å bli kjent med fargene og velge hvilke jeg vil satse på. Men at disse tre blir med videre er helt sikkert!

Blekket til Gina K. Designs inneholder det de kaller en smoothing agent, noe som betyr at blekket blir veldig jevnt når det tørker. Her har jeg brukt det på Neenah-kartong, men det blir faktisk enda jevnere når jeg bruker den hvite kartongen fra Gina K. Designs. Jeg har prøvd, og den er helt magisk! Men siden den er dyrere så kommer jeg til å fortsette å bruke Neenah som kortbase.

Jeg fargela med Copic i disse fargene:

Til slutt klipte jeg til et sort panel som var litt større enn frimerkeplata, og limte det hele på et stykke kartong i fargen Sea Glass. Dermed passet kartongen helt perfekt til fargen på noen av bakgrunnene. Jeg stanset den ut i det største panelet fra Master Layouts 14. Blinget er Jewels fra Pinkfresh Studio.

Da vil jeg ønske dere en fortsatt fin søndag, og en fin kommende uke!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.