Kort

Picket Fence Studios – BFF Claire

Har du noen gang fargelagt et motiv, og etterpå tenkt «her gjorde jeg noe galt»? Det har jeg… Men på dette motivet var jeg ganske så sikker på at jeg hadde gjort det rett. Inntil jeg så hvordan andre hadde fargelagt det. Det viser seg nemlig at hun har på en ermeløs kjole…. Jaja, jeg trøster meg med at min variant passer bedre nå som det enda er vinter…

Motivet er BFF Claire fra Picket Fence Studios, og jeg har fargelagt det med Zig Clean Color Real Brush Markers. Bakgrunnen har jeg laget med Distress Oxide Ink og Bubble Wrap Stencil fra Altenew. Den store teksten er fra et stempel som heter Scripted Bold Sentiments fra Pinkfresh Studio. Den lille teksten er Label Love Stamp Set fra Altenew.

Jeg gikk litt crazy med hårfargen, for jeg tenkte jeg skulle gjøre henne litt rebelsk… Men så ble det så knall at jeg tonet det ned litt med noen brune og grå tusjer. Jeg skrev ikke opp hvilke tusjer jeg brukte denne gang, men hudfargene er de samme som jeg normalt bruker.

Jeg har både stempel og tilhørende dies av dette motivet, så jeg stanset ut et lag i hvit foam også. Det limte jeg bak motivet for å få litt ekstra dybde. Og jeg synes det ble en kul effekt.

Ønsker dere alle en fortsatt fin uke!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.