Kort

hÄnglar & Wings – Not so hot Rod

Minste guttungen fyller 16 i dag, og jeg har i anledning dagen laget et kort med motiv fra “Not so hot Rod” fra hÄnglar & Wings. Jeg har som vanlig stemplet på Canson Montval 300 gsm akvarellpapir med Versafine Onyx Black.

Motivet er fargelagt med ZIG Clean Color Real Brush tusjer i disse fargene:

Hud:

 • 069 Blush
 • 073 Vanilla

Kinn:

 • 028 Pale Pink
 • 230 Pale Rose

Hår:

 • 068 Deep Brown
 • 064 Oatmeal

Klær:

 • 092 Blue Gray
 • 907 Warm Gray 3
 • 910 Warm Gray 6

Bil:

 • 068 Deep Brown
 • 907 Warm Gray 3
 • 910 Warm Gray 6
 • 064 Oatmeal
 • 071 Natural Beige
 • 092 Blue Gray

Jeg har de fleste fargene på lager, og de andre er bestilt og kommer så fort leverandøren får de inn. Dessverre er det lang ventetid på flere av fargene, men den som venter på noe godt…

Mønsterarkene kommer fra Studio Light Mixed Paper Pad No 4, og det er bare flaks at fargene passet så godt til motivet mitt. Her har jeg kombinert flere ark sammen med en mursteinsvegg som er stanset ut med Brick Background Die fra Dress My Craft.

Den dekorative teksten er fra Papirdesign, og jeg har stanset den ut i to lag Canson Montval akvarellpapir i 200 gsm tykkelse. Rett og slett fordi jeg liker å bruke opp restene mine, og fordi fargen matcher den hvite ramma rundt motivene. Jeg bruker akvarellpapir i 200 gsm tykkelse til konvolutter, samt til å skrive ut tomme fargekart på printeren min. Til det er nemlig 300 gsm for tykt for min printer.

Motivene er klipt ut med en spiss og god saks fra EK Success, og limt på med 3D-puter i 1 og 2 mm tykkelse. Til slutt har jeg pyntet med dotter fra Simple and Basic i fargen Aqua, samt tekster fra Papirdesign og Hege Foyn Design.

Med det vil jeg ønske dere en fortsatt fin dag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.