Kort

Colorado Craft Company – Teamwork

Julefreden har senket seg, og det er godt å kjenne på roen etter en hektisk innspurt før jul. For vår del ble det også et ekstra spenningsmoment da minstejenta i familien fikk korona knappe to uker før jul. «Heldigvis» fikk hun det før de nye reglene trådte i kraft, og vi slapp unna med en uke isolasjon og litt enklere karantene for oss fire andre.

Dagens kort er en god blanding av nytt og gammelt, og jeg har nok en gang dukket ned i resteskuffen min og funnet en gammel bakgrunn. Denne malte jeg for nærmer 20 år siden, og her har jeg brukt den sammen med et nytt stempel fra Colorado Craft Company og Anita Jeram. Stempelsettet heter Teamwork, og her har jeg stemplet det rett på bakgrunnen med vannfast blekk.

Siden bakgrunnen er såpass fargesterk la jeg litt farge i ytterkanten av figurene med Zig-tusjene mine. Da vises de bedre mot bakgrunnen, samtidig som det ikke er noen vits i å fargelegge på tradisjonelt vis. For den snømannen der blir ikke hvit uansett hvor hardt jeg prøver…

Snøfnuggene er hvit gouache som jeg blander med litt vann og spruter over motivet. Teksten er en gammel klassiker fra Norsk Stempelblad som jeg har embosset med hvitt pulver på svart kartong. Og med det vil jeg ønske deg en fortsatt fin romjul.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.