Kort

Concord & 9th – Winter Wear

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, sies det. Jeg er ikke så sikker på at jeg er enig i det, men det er i alle fall godt å ha votter, lue og skjerf på seg når det er kaldt ute.

Derfor synes jeg dette stempelsettet fra Concord & 9th passer helt ypperlig til den årstiden vi er inne i.

Settet består av flere deler, slik at du kan sette sammen delene for å få det uttrykket du ønsker. Jeg lurte lenge på hva i all verden den fluffy halvsirkelen under brillene var for noe, men det er da gode, gammeldagse ørevarmere.

Motivet er fargelagt med Zig Clean Color Real Brush Markers, og jeg har benyttet såkalt no-lines teknikken. Da stempler du motivet med en lys farge, slik at kantene ikke blir like synlige som ved stempling med svart stempelpute. Øynene og nesen har jeg tegnet på med en tynn svart tusj etter at fargene var tørre. Det går også an å male de på med pensel om du ønsker en litt dusere linje.

Jeg har brukt disse fargene:
Hud: 069 Blush – 073 Vanilla
Kinn: 231 Pale Rose – 201 Pink Haze
Hår: 064 Oatmeal – 068 Deep Brown
Blå: 092 Blue Gray
Grå: 099 Cool Gray 1 – 091 Light Gray – 903 Platinum Brown
999 Blender

Jeg stemplet også et motiv med svart blekk, og valgte da en annen kombinasjon og andre farger. Det gir et helt annet uttrykk, og jeg lagde også et enklere kort av dette motivet.

Hud- og hårfarger er de samme som på det andre motivet, men jeg har brukt mindre av den lyse hårfargen, slik at fargetonen blir litt kaldere. I tillegg har jeg brukt disse fargene:
Rødt: 029 Geranium Red – 260 Deep Red
Stjerner: Altenew Morning Frost (stempelpute)

Da ønsker jeg dere en riktig god helg! Husk lue og skjerf om du skal ut i vinterkulden ;).

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.