Kort,  Tags

Kort & Godt – Binderskort

Det har blitt veldig populært å lage binderskort, og siden jeg rasket med meg en pose store binders på tur gjennom Clas Ohlson i går, måtte jeg selvfølgelig også prøve meg på dette. Opprinnelig hadde jeg tenkt å bruke disse restearkene til påskekort, men med litt lyserosa og duse blå blomster så funker det bra til vår også.

Kortet (eller tagen som jeg også liker å kalle det…) består av mange lag med resteark som jeg har stiftet sammen bit for bit. Så det er en del stifter som du ikke ser. I tillegg har jeg brukt en veldig bred blonde fra Stoff & Stil, som jeg har klippet til og lagt mellom alle lagene.

Bindersen er 78 mm lang, og jeg har brettet arket rundt den og tapet det fast med dobbeltsidig tape. Skjøten er skjult mellom lagene med ark. Jeg likte veldig godt denne måten å avslutte en tag på, så det blir nok flere binderskort framover.

Teksten er et stempel fra Kort & Godt, og jeg har stemplet med Staz On Jet Black på Bazzill kartong. Stempelsettet har nummer M-320, og jeg har også kjøpt den tilhørende diesen med skygge (Die 145 Dekorramme rund). Her har jeg stanset ut et lag med foam også, slik at teksten bli mer fremtredende.

Bak teksten ligger en die cut fra Altenew Burlap Texture Die. Denne har jeg også hatt en liten stund, men det er første gang jeg prøver den. Og jeg synes det ble så dekorativt. Ser for meg at denne passer veldig godt til lag på lag teknikk.

Blomstene kommer fra Prima, og det er første gangen jeg bruker de, selv om jeg har hatt de i noen år. Og til dette kortet så passet de perfekt. Paljettene har jeg fått som gave i en nettbestilling jeg gjorde for mange år siden. De er store, og jeg fant de nederst i en skuff mens jeg lette etter noe annet. Sååå kjekt å få brukt opp både resteark og gamle paljetter som jeg ikke aner hvor kommer fra.

Til slutt sprutet jeg over hvit gouache. De hvite prikkene vises bedre i virkeligheten, og binder sammen fargene på kortet veldig godt.

Ønsker dere alle en fortsatt fin 1. mai!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.