Kort

Gratulerer med morsdagen!

Her i huset har vi et meget avslappet forhold til morsdag og farsdag, og jeg husker ikke sist vi kjøpte gaver. For meg holder det i massevis med en god klem fra mine tre barn. Til min egen mamma liker jeg å gi blomster og et hjemmelaget kort, og i år ble det et enkelt kort med et lite akvarellmaleri i fokus.

Det er mange år siden jeg malte noe annet enn ferdige stempler, og jeg hadde ingen plan med dette lille motivet heller. Det ble bare til underveis, og jeg merker jo at jeg er bra rusten med penselen. Men det ble da et slags landskap ut av det likevel.

Fargepaletten jeg har brukt her er meget begrenset, og består i hovedsak av Lemon Yellow, Phthalo Turquoise, Olive Green, Paynes Gray og Lamp Black. Også har jeg blandet med rester fra skrinet mitt.

Jeg har brukt vått-i-vått teknikken, også har jeg malt de tynne strekene og noen av bladene på tørt papir etterpå. Maleriet er ikke større enn 8 x 10,5 cm, og jeg har malt det på en blokk med 200 g/m2 rough akvarellpapir fra Hahnemühle. Og med det vil jeg ønske dere alle en fin søndagskveld!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.