Kort

My Favorite Things – Let Your Hair Down

Det går mot vår, og det er lov å drømme om lysere og varmere tider. Dagens kort lagde jeg faktisk i fjor høst, men det har liksom aldri passet å poste det. Enten har det vært feil årstid, eller jeg har hatt for mye å gjøre på jobb. Og etter at det brøt ut krig i Ukraina har det føltes så meningsløst å skrive om kortlaging. Det betyr liksom så lite sånn som verden er nå. Samtidig er det viktig å prøve å leve så normalt som mulig, og for meg betyr det å dele hobbyen min med dere.

Motivet jeg har brukt er Let Your Hair Down fra My Favorite Things, og jeg har fargelagt det med Copics. Bakgrunnen har jeg laget ved hjelp av en sjablong fra My Favorite Things som heter Cloud Stencil, og Distress Ink i fargen Tumbled Glass.

Motivet er stanset ut sammen med et lag foam, og montert på en utsanset sirkel med den enkle bakgrunnen. I tillegg har jeg fargelagt noen løse blader og limt disse på som pynt. Teksten er stemplet og embosset med hvitt embossingpulver på et stykke resteark, og montert på kortet med foam.

Jeg brukte disse fargene:

Da vil jeg ønske dere alle en riktig fin uke! Jeg håper våren kommer med frihet og fred i Ukraina. Mine tanker går til alle uskyldige barn og voksne som lider og er på flukt. De fortjener ikke det her.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.