Kort

Altenew – Poppy Garden

I fjor høst holdt jeg kurs i fargelegging med Copic her i Trondheim. Kurset var et rent teknikk- og fargeleggingskurs, men jeg hadde på forhånd laget et enkelt kort til inspirasjon.

Kurset var beregnet på nybegynnere, og inkluderte en enkel innføring i hva Copic er, hvordan fargesystemet til tusjene er bygd opp, ulike teknikker, samt litt grunnleggende fargelære.

På kurskvelden fargela vi blant annet disse blomstene, og vi fokuserte på å fargelegge med maks tre farger i hver serie. Normalt bruker jeg både fire og fem farger for å få nok dybde i motivene mine, men man kommer langt med bare tre farger også.

På kortet har jeg også stemplet en blomst med hvitt embossingpulver på vellum. Denne er limt fast til kortet bak de andre blomstene, for lim vises gjennom vellum, så derfor er det fint å skjule limflatene. Den ene blomsten er også montert på foam, slik at kortet får litt dybde.

Teksten kommer fra Altenew Just a Number Sentiment Stamp Set, og er også embosset med hvitt embossingpulver. Til slutt har jeg limt det hele på en hvit kortbase og pyntet med halvperler fra Altenew.

Da vil jeg ønske dere en fortsatt fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.