Aktuelt

Ny forhandler av Mama Elephant i Norge!

Hurra! Jeg har blitt godkjent som forhandler av stempel og dies fra Mama Elephant! Det betyr at det også i tiden fremover vil være mulig å få tak i disse flotte produktene i Norge.

Jeg skal straks sende min første bestilling til USA, og hvis du har spesielle ønsker til produkter jeg skal ta inn så kan du sende meg en e-post, kontakte meg på Facebook eller via kontaktskjema på nettsiden. Frist for tilbakemelding settes til 1. april for denne bestillingen, men alle ønsker vil bli notert til fremtidige bestillinger. Se hjemmesiden til Mama Elephant for produktoversikt.

Utvalgte produkter fra Mama Elephant sin siste release (15. mars):

Mama Elephant designer og produserer stempel og dies med høy kvalitet, og det er ikke noen hemmelighet at jeg er veldig glad i disse produktene. Stemplene produseres i USA av førsteklasses fotopolymer, og de lanserer nye produkter hver måned. Et av kjennetegnene til Mama Elephant er de søte små dyrene og figurene som går igjen på flere av stempelsettene, og disse kan også kombineres for å skape små scener. Det finnes koordinerede dies for å stanse ut motivene, i tillegg til et stort utvalg frittstående dies av ulike typer.

Produktene vil du etter hvert finne i nettbutikken min, og jeg lover å gi lyd fra meg så snart produktene er tilgjengelige for salg. Ønsk meg lykke til. Dette blir spennende!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.