Kort

Mama Elephant – Book Club – Turn the Page

Gratulerer med morsdagen alle mødre! Her i huset markerer vi dagen med å lage vafler, og det har blitt en koselig tradisjon for oss. Om jeg skulle ønsket meg noe hadde det vært mer tid! Mer tid til venner og familie, til kortlaging og håndarbeid, til blogg og nettbutikk. Og tid til å lese. For jeg savner roen man får ved å sette seg ned med en god bok.

Motivene på dagens kort kommer fra Mama Elephant Book Club, og jeg har kombinert de med Turn the Page Creative Cuts fra Mama Elephant. Denne diesen er så herlig annerledes, og er perfekt som bakgrunn til dette stempelsettet.

Bakgrunnen er stanset ut av tykk Neenah kartong, og svertet med Distress Oxide Ink i fargene Cracked Pistachio, Salvaged Patina og Faded Jeans. Deretter stemplet jeg tekst over den venstre siden med et eldre stempel fra Kort & Godt. Jeg brukte Versafine Onyx Black, og selv om jeg lot siden tørke godt så er det vanskelig å unngå at det glir litt utover når man stempler over Distress Oxide Ink. I så fall lønner det seg å bruke Staz On, men siden den farger stemplene svart så liker jeg ikke å bruke den. Jeg stemplet og embosset også en av de tilhørende tekstene fra stempelsettet med hvitt embossingpulver.

På høyresiden har jeg brukt den ene diesen som tilhører Turn the Page Creative Cuts. Jeg limte deretter bakgrunnen på en svart tilhørende ramme, og formet sidene slik at de fikk en svak bue som en åpen bok. Det synes ikke så mye på bildet, men ga litt mer liv til panelene.

Motivene er fargelagt med ZIG Clean Color Real Brush tusjer, og jeg har brukt disse fargene:

Elefant / Mus:

 • 909 Warm Gray 5
 • 903 Platinum Brown
 • 073 Vanilla
 • 230 Pale Rose
 • 028 PalePink
 • 999 Blender

Bamse:

 • 068 Deep Brown
 • 064 Oatmeal
 • 073 Vanilla
 • 230 Pale Rose
 • 028 PalePink
 • 999 Blender

Bok/puter:

 • 306 Dark Agate
 • 042 Turquoise Green
 • 073 Vanilla
 • 999 Blender

Jeg la flere lag kartong bak motivene, slik at de ble ekstra stødige. Deretter limte jeg de fast til boken, men lot figurene forbli flate. Dermed forsterker de den buede formen på bakgrunnen. Til slutt pyntet jeg med noen få små bling fra Kort & Godt.

Da ønsker jeg dere en fortsatt fin fastelaven!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.