Kort

Mama Elephant – Party Animals – Party Scene Cover

Kom i feststemning med Party Animals og Party Scene Cover fra Mama Elephant! De søte harepusene er en tidløs klassiker, og i år er det faktisk syv år siden de ble utgitt for første gang. Men det betyr absolutt ikke at de har gått ut på dato, og med disse i skuffen har du alltid motiv til festdagene.

På dagens kort ser det ut som at festen har tatt skikkelig av, og det er vel egentlig min “feil”. For kortet ble litt tomt på venstresiden, og jeg trengte noe som fylte plassen uten å ta fokuset fra de to søte harepusene. Så da ble dette løsningen, og til de store bursdagsfestene må da dette være innafor?

For at harpusene ikke skulle sveve i løse lufta valgte jeg å gi de bakkekontakt med den største av de ovale diesene i Cool Cuts Shadows and Flowers fra Create A Smile. Jeg stanset ut to like ovaler, og brukte diesen til å lage et hakk i den nederste. For jeg hadde allerede limt fast den øverste, og måtte være kreativ for å få bakke under flaskene også. Også synes jeg det ble penest om de ble en liten glippe mellom elementene, for da ser det faktisk ut som at de ble planlagt sånn helt fra starten…

Bakgrunnen har jeg ink blendet med Distress Oxide Ink i fargene Worn Lipstic, Picked Raspberry, Seedless Preserves, Wilted Violet og Chipped Sapphire. Tekstene kommer fra settet Happy Word Banners fra Mama Elephant, og passer veldig bra sammen med Party Scene Cover. Det finnes også et sett med juletekster som er perfekt for julekort og nyttårskort.

Motivene har jeg fargelagt med Copic, for jeg liker å veksle litt. Men jeg merker at jeg er rusten, for det går liksom ikke av seg selv på samme måte som når jeg fargelegger med vannfarger. For å få nok dybde i motivet måtte jeg legge på flere lag med mørkere farge, for det ble så flatt uten de mørkeste skyggene. Og jeg brukte ufattelig mange tusjer på disse motivene. For når jeg ikke blir fornøyd med fargen så ender jeg opp med å legge på flere lag med nye farger. Vinen i glasset er for eksempel fargelagt med tre farger. Tre! På den lille flekken der! Først ble den for rød mot den rosa og lilla bakgrunnen. Så ble den for rosa til å være vin. Og sånn holdt jeg på med de fleste fargene. Unntatt harepusene da. De er fargelagt i den grå W-serien, og er kanskje den reneste fargen på disse motivene. Så jeg fant ut at det ikke var noe poeng å skrive opp tusjene jeg brukte, for det hele er bare et sammensurium av farger.

Motivene er stemplet med Memento Tuxedo Black Ink på tykk Neenah kartong. Neenah er ikke like god som Perfect Coloring Paper, men til små motiv duger den i massevis. Også liker jeg hvitfargen på papiret mye bedre. I tillegg liker jeg å stiple noen streker på motivet. Jeg brukte en tynn Copic Multiliner til det, for den skifter ikke farge når det kommer blekk over.

Til slutt pyntet jeg helt enkelt med Jewels fra Pinkfresh Studio, og tegnet på noen hvite linjer og prikker. Jeg vurderte å bruke Glossy Accents på glassene, men fant ut at jeg til en forandring skulle la være. Det er nok som foregår på dette kortet likevel…

Jeg er dessverre tom for Party Animals i nettbutikken akkurat nå, men planlegger et nytt innkjøp til mars-releasen. Så om du vil sikre deg et sett så kan det være lurt å sende meg en melding slik at jeg kjøper inn mange nok sett. Også må jeg ta forbehold om at de er på lager da.

Da vil jeg ønsker dere en riktig fin fredagskveld og helg!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.