Kort

Mama Elephant – Ice Fishing

Hvorfor gjøre det enkelt når du kan gjøre det vanskelig? Noen ganger blir jeg altså bare så oppgitt over meg selv. For selv om jeg av og til bobler over av kreativitet, så trenger jo ikke alle idéene å skvises inn på et og samme kort….

Uansett, utgangspunktet for kortet var Ice Fishing fra Mama Elephant, samt den søte metallfisken fra Kort & Godt. Jeg visste at jeg hadde lyst til å lage et ristekort, der fisken på en eller annen måte skulle henge på kroken. Også klarte jeg ikke helt se for meg hvordan fisken ikke skulle drukne (!) oppi det hele.

Løsningen ble derfor å tre masse perler på en fiskesene, og så la disse skilles fra fisken med litt klar acetat. Senen er festet rundt et stykke kartong, der jeg har stanset ut et ovalt vindu som er litt større enn åpningen på fronten av kortet. Jeg klipte hakk for for å feste senen i topp og bunn av kartongbiten.

Kortbasen er som vanlig Neenah kartong, og jeg har svertet med Distress Oxide Ink rett på basen. Jeg brukte fargene Speckled Egg, Peacock Feathers og Chipped Sapphire. Fronten er 80 lb Neenah kartong, og her har jeg svertet lett med vanlig Distress Ink i fargen Tumbled Glass. Skyen er stanset ut med en die fra Mama Elephant Slim Card Basics.

Teksten er fra Mama Elephant Mixed Holiday Greetings, og jeg følte meg superkreativ da jeg byttet ut den første bokstaven fra en W til en F. Nesten så jeg fniste litt av meg selv, og synes at det var en helt super måte å få stempelet til å passe temaet på kortet. Helt til mannen fikk se det og trengte en forklaring… Da begynte jeg å lure på om det var så smart som jeg hadde trodd. Men, jeg synes det, og skylder på at han bare er sånn passelig engasjert i hobbyen min… Jeg har ikke dette stempelsettet inne i butikken akkurat for øyeblikket, men du kan fint bruke et par av stemplene i Mixed Wishes Greetings på tilsvarende måte. Det viktigste er bare at ordet ‘Wishing’ blir til ‘Fishing’.

Figurene er stanset ut i Neenah kartong, og fargelagt med Copic. Jeg brukte disse fargene:

Til slutt monterte jeg delene sammen, og for å bygge opp nok høyde har jeg brukt dobbel tykkelse av dobbeltsidig tape. Acetaten ligger mellom disse lagene, og fisken henger fritt foran acetaten. Til slutt pyntet jeg helt enkelt med de minste blingene fra Kort & Godt. De passer nemlig til alt!

Da vil jeg ønske deg en fortsatt fin søndag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.