Kort

Purple Onion Designs – Elliot & Marcel – Snowfetti

Er ikke disse to bare helt bedårende? Av og til synes jeg det er så digg med litt større stempel, for da skal det så lite til fra å gå fra et fargelagt motiv til ferdig kort. Og disse to ser jo virkelig ut som de koser seg sammen.

Motivet er Snowfetti fra Purple Onion Designs, og er designet av Julian Charlton. Dette er ett av flere i serien med Elliot & Marcel, og jeg har fargelagt det med ZIG Clean Color Real Brush tusjer.

Motivet er stemplet med Versafine Onyx Black på 300 g Canson Montval akvarellpapir. Har du ikke prøvd dette papiret enda så vil jeg virkelig anbefale at du prøver. For papiret er som en drøm å fargelegge på. Fargene er lett å trekke utover, papiret er veldig tilgivende om du trenger å gjøre noen korrigeringer, og den lette teksturen gir litt ekstra liv til motivet.

Den enkle teksten kommer fra Papirdesign, og er en del av plata som heter Snøen faller. Denne ble tidlig utsolgt, og jeg håper å få den inn igjen på et senere tidspunkt. Jeg har stemplet og embosset teksten med hvitt embossingpulver på nydelig rødfarget kartong fra Kartongoutlet. Og akkurat denne teksten passet så godt til motivet.

Motivet fargela jeg i fjor høst, mens kortet ble montert og gjort ferdig denne uka. Og til meg å være er dette et meget enkelt kort uten bling eller pynt. Av en eller annen grunn hadde jeg allerede lagt Glossy Accents på snøfnuggene, og det kunne jeg spart meg. For det var mye finere før. Jaja, noen blundere blir det jo…

Til slutt monterte jeg fronten på et stykke tykk Neenah Classic Crest Solar White kartong. Min absolutte favoritt å bruke som kortbase. For jeg lager nesten ikke kvadratiske kort lenger, og da passer Neenah helt perfekt. Har blitt så glad i dette formatet.

Jeg vet av erfaring at jeg må være ferdig med alt som heter julekort før november, for ellers er det ikke håp om å få de klar for utsendelse til jul. Og med tidlig start i år så er det kanskje håp om at 2024 blir året jeg faktisk får sendt julekort også?

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.