Kort

Mama Elephant – Up With Love

Dagene går, og det er ikke lenge til alle hjerters dag. Eller Valentinsdagen som den sikkert er bedre kjent som. Jeg har ikke noen tradisjon for å lage kort til anledning, men deler dette kortet som både har motiv og farger som passer perfekt til anledningen.

Jeg har blitt veldig glad i å bruke stensiler og blekk for å skape enkle bakgrunner, og dette er en av de første jeg lagde etter at jeg startet nettbutikken. På dette tidspunktet hadde jeg ingen stensiler i butikken, og brukte derfor en av mine gamle favoritter fra Tim Holtz. Denne er en del av Mini Stencil Collection #4.

Bakgrunnen er ink blendet med Distress Ink i fargene Picked Raspberry, Seedless Preserves og Dusty Concord. Jeg liker å påføre fargene med blenderbørster for å få en fin uttoning mot hvitt. Så legger jeg heller på flere lag om jeg synes fargene blir for lyse. Jeg har brukt tykk Neenah kartong til bakgrunnen og som kortbase, og taper fast stensilen med avtagbar tape.

Den søte kaninen kommer fra Mama Elephant Up With Love, og jeg har fargelagt den med Copics. Dessverre glemte jeg å skrive ned fargene jeg brukte. De hvite prikkene på ballongen lagde jeg ved å fjerne fargen med en Copic Classic blender. Copic Classic har en fastere tupp enn Copic Sketch, og gjør det enklere å få jevne sirkler. Deretter hadde jeg på litt hvitpenn over prikkene for å få de ekstra klare og hvite.

Jeg stanset ut motivet med den tilhørende diesen, sammen med et par ekstra lag kartong for å få motivet til å poppe litt. Teksten kommer fra et eldre sett som heter Picknic with Friends, og jeg liker så godt denne kombinasjonen av blokkbokstaver og løkkeskrift.

Fronten av kortet stanset jeg ut med den største rammen fra My Favorite Things A2 Stitched Rectangle STAX Set 1 Die-namics. Deretter limte jeg denne på et panel av sølvfarget glitterpapir på en kortbase av tykk Neenah kartong. Til slutt pyntet jeg med Iridescent Clear Drops fra Pinkfresh Studio.

Da vi jeg ønske dere en fortsatt fin søndagskveld!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.