Kort

Mama Elephant – Little Bear Agenda

Har du sett noe så nusselig som disse to? Little Bear Agenda fra Mama Elephant har kommet på lager, sammen med en hel masse favoritter fra tidligere stempelsett. Her har jeg stemplet motivet på Canson Montval 300 g/m2 akvarellpapir med Versafine Onyx Black.

Motivet maskerte jeg med maskeringsvæske før jeg la farge på bakgrunnen. Jeg har brukt akvarellfarger fra Van Gogh, og bakgrunnen er malt med Lemon Yellow, Indigo og Payne’s Gray. Jeg fukter papiret først, og blander fargene rett på papiret. Rett og slett fordi det ikke er så farlig om det ikke blir perfekt. Jeg har kun passet på at papiret ikke har tørket for mye mens jeg har lagt på fargene. Når papiret tørker får du slike render som du ser på bildet. Men jeg synes ikke det gjør noe på en bakgrunn som denne.

Når bakgrunnen har blitt helt tørr spruter jeg over litt hvit gouache, før jeg fjerner restene av maskeringsvæsken. Gouachen blander jeg med litt vann, og oppbevarer i en tett liten malekopp som er godt egnet til dette. Jeg har fått inn slike i nettbutikken, og kan trygt anbefale disse da jeg har hatt min i mange år.

Bamsene fargelegger jeg med det samme skrinet, og de er en blanding av Burnt Umber og Neutral Tint. Ved å tilsette mer Neutral Tint blir fargen kaldere og mindre brun, slik som på bamsen til høyre. Hjertet er en miks av Indian Yellow, Red Light og Carmine. Til bamsene har jeg brukt en pensel fra Italeri. Disse er mine favoritter til detaljert maling med vannfarger.

Teksten er fra stempelsett M-455 fra Kort & Godt, og jeg har stemplet og embosset den med hvitt embossingpulver på svart kartong. Deretter har jeg klippet den ut med en god og spiss saks, og limt den på med 3D-puter.

Til slutt pyntet jeg med noen fine paljetter fra Kort & Godt. Jeg limer de på med Art Glitter Glue, og bruker en Jewel Picker fra Marvy Uchida for å plukke opp paljettene. Anbefaler denne til all småpynt som bling og paljetter!

Panelet er stanset ut med Wonky Rectangles fra Simon Says Stamp. De selger dessverre ikke sine produkter via andre forhandlere, men Mama Elephant har en som er veldig lik som heter Cloud Nine. Den inneholder i tillegg fine elementer for å lage shaker cards (ristekort) formet som en sky, og er et fint alternativ til Wonky Rectangles. Panelet har jeg limt på mørkeblå kartong, og deretter montert det hele på en kortbase av Neenah Classic Crest Solar White kartong i 110 lbs tykkelse.

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.