Scor-Pal – Scor-Buddy Eights

kr 329

Pregebrett fra Scor-Pal. Dette brettet har spor for hver 1/8 inch, og brukes for å prege brettekanter på kort slik at du får en klar og pen brett. Det er også supert å bruke på brettekort som krever jevn preging.

Pregedelen av brettet er ca. 7 x 6,75 inch, og brukes enkelt på kort opp til 6 x 6 inch. For større kort er det bare å snu arket, da brettet har åpen kant på høyre side og i bunn. Det følger med et falseben (bone folder) som sitter fast i brettet, slik at det ikke faller ut ved transport. I tillegg får du med et trekk av stoff som er fint å bruke for å beskytte brettet på reise.

Vi anbefaler også at du bruke et falseben i teflon for å unngå å få skinn på papiret dersom du bruker falsebenet for å forsterke bretten etter preging.

Tips! Finn den retningen på papiret som har lettest for å bøye seg, og preg det fra utsiden. Falsebenet vil bryte fibrene der du preger papiret, og den fineste bretten får du om papiret brettes utover der hvor fibrene brytes (dvs. motsatt av den formen som falsebenet lager i papiret). En engelsk huskeregel for brettingen er “the mountain goes inside”.


Produsentens beskrivelse:

In March 2018, the Scor-Buddy was updated to match the full size Scor-Pal scoring board with grooves every one-eighth inch across the board. The Scor-Buddy was designed for card makers on the go. The scoring surface measures approx. 7″ x 6.75″ and has a fence down the left side.

A free Scor-Tool is included in the snap-in holder and it comes with its own faux ultra suede carry tote.

Splitcoaststampers filmed us demonstrating the Scor-Buddy and we show you how it’s a great tool for card makers! This video shows our older model which did not have grooves every 1/8″ but still perfectly demonstrates the features.

Tomt på lager

Produktnummer: SP-43033 Kategori:

Beskrivelse

NB! Videoen viser en eldre utgave av brettet. Det nye brettet har spor for hver 1/8 inch, men prinsippet er det samme.

Produsentens hjemmeside: https://scor-pal.com/

Tilleggsinformasjon

Vekt 290 g

Please Login To Download Attachment