Kort

Mama Elephant – You’ve Got Mail

Riktig godt nyttår alle sammen! Håper dere har hatt en fin juleferie. Høsten ble unormalt travel for min del, med lite tid til å være kreativ. Derfor benytter jeg det nye året til å poste gamle kort som jeg ikke har fått lagt ut tidligere. Først ute er dette kortet med de sjarmerende figurene fra Mama Elephant You’ve Got Mail.

Jeg har fargelagt motivene med akvarellmaling fra skrinet jeg selger i nettbutikken. Det er litt mer krevende å fargelegge med akvarell enn med ZIG-tusjer, men til gjengjeld får du farger som er lysekte. Her har jeg kun fargelagt figurene med akvarell, mens bakgrunnen er farget med Distress Ink i fargene Tattered Rose og Antique Linen.

Teksten i bakgrunnen et eldre stempel (M-125) fra Kort & Godt, og jeg har stemplet og embosset det med hvitt embossingpulver på et stykke tynn Neenah kartong. Fargene har jeg påført med blenderbørster fra Taylored Expressions. Tanken var at bakgrunnen skulle passe med tema på kortet, som var brev og brevpost.

Rammen er Mama Elephant Postage Frame Creative Cuts, også har jeg klippet til en bit av bakken fra Mama Elephant Slim Woodland Creative Cuts. Motivene er stanset ut i dobbellt lag Neenah kartong, også har jeg klippet vekk kartongen på det nederste laget der hvor den kommer over bakken de står på. Den lille kaninen er stanset ut med enda et par lag for å skape litt ekstra dybde. Også har jeg limt det hele på en kortbase av tykk Neenah kartong, og pyntet med paljetter.

Det fargede arket i bakgrunnen er Studio Light Essentials Slimline Paper Pad Pastels. Den passet nemlig helt perfekt til fargene jeg hadde brukt.

Da vil jeg ønske dere alle en fortsatt fin dag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.