Kort

Create A Smile – Cream Topping

Jeg har lekt meg med noen av de nyeste stemplene og stensilene jeg har fått inn i nettbutikken, og storkoste meg da jeg endelig fikk tid til å være litt kreativ igjen.

Motivet er Cream Topping fra Create A Smile, og jeg har stemplet og embosset det med hvitt embossingpulver på Fabriano Artistico Extra White akvarellpapir. Papiret har lett struktur, og jeg bruker en stempelplattform for å kunne stemple flere ganger ved behov.

De store snøfnuggene er laget ved hjelp av Snowflake Stencil fra Create A Smile, og Distress Ink i fargene Antique Linen, Tattered Rose, Victorian Velvet og Stormy Sky. For å få duse farger brukte jeg blenderbørster fra Taylored Expressions. Papiret er Neenah kartong i 80 lb tykkelse. Selve kortbasen er i 110 lb tykkelse.

Den shabby teksten er Novel Prose fra Hero Arts, og den er litt ujevn ut fordi jeg holdt den løst i hånda da jeg stemplet. De sorte flekkene over teksten tegnet jeg med en sort penn, for jeg ville ta igjen litt av det svarte fra den store teksten ved koppen.

Motivet er fargelagt med ZIG-tusjer, og jeg brukte disse fargene:

  • 092 Blue Gray
  • 203 Shadow Pink
  • 208 Deep Vermillion
  • 907 Warm Gray 3
  • 073 Vanilla
  • 302 Haze Blue
  • 999 Blender

Stjernene på koppen pyntet jeg med Sakura Gelly Roll glitterpenn, og de skinner så fint i lyset. Til slutt pyntet jeg med paljetter og små diamanter fra Kort & Godt.

Ha en fortsatt fin kveld!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.