Kort

Mama Elephant – Animal Parade

Gratulerer med dagen, Norge! Det er noe eget med 17. mai, og selv om temperaturen ble meldt godt over 20 grader så skulle bunaden på! For bunad og 17. mai hører liksom sammen.

Et annet sikkert 17. mai-tegn er is, flagg og korps. Derfor hadde jeg lyst til å lage et kort med dette som tema, og hva passer vel da bedre enn Animal Parade fra Mama Elephant? Dette settet er så sjarmerende, og helt perfekt for 17. mai. Og det passer jo like godt til Pride og andre merkedager der flagg er et viktig element. For flagget kan du fargelegge akkurat som du vil.

Motivene er stemplet med Versafine Onyx Black på Canson Montval akvarellpapir i 300 gsm tykkelse. Jeg har fargelagt med ZIG-tusjer, og oversikt over fargene finner du lenger ned i innlegget.

Diesen i bakgrunn er Rolling Waves Cover Creative Cuts fra Mama Elephant, og jeg stanset den ut i tynn Neenah kartong i 80 lb tykkelse. Deretter svertet jeg bakgrunnen med Distress Ink i fargene Bundled Sage og Rustic Wilderness. Himmelen er farget med Distress Ink i fargene Speckled Egg, Tumbled Glass og Stormy Sky.

Resten av kortet har jeg holdt helt enkelt, og kun pyntet med grønne diamanter fra Pinkfresh Studio. Teksten er et eldre stempel fra Kort & Godt. Kortbasen er som vanlig tykk Neenah kartong i 110 lb tykkelse.

Jeg har brukt disse fargene:

  • Bamse og mus: 902 Natural Gray – 903 Platinum Brown – 073 Vanilla
  • Rev: 601 Sand – 073 Vanilla – 902 Natural Gray
  • Kinn: 230 Pale Pink – 028 Pale Rose
  • Flagg: 211 Rose Red – 038 Peacock Blue
  • Flaggstang: 068 Deep Brown – 064 Oatmeal

I tillegg er det brukt 999 Blender på alle flatene.

Og med det vil jeg ønske dere alle en fortsatt fin kveld og pinse!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.