Kort

Mama Elephant – School Rules – Skoleavslutning

Denne uka har vårt yngste barn sin siste uke på barneskolen, og det er både vemodig og godt at årene på barneskolen nå er forbi. Vi har vært heldige og hatt en stabil og god lærergruppe på trinnet, og som takk for sju fine år fikk lærerne en liten oppmerksomhet på avslutningen.

Motivene på kortene kommer fra Mama Elephant School Rules, og jeg har fargelagt de med Copic. Oversikt over fargene jeg brukte finner du lenger ned i innlegget.

Bakgrunnen er et stempelsett fra Mathia design som jeg kjøpte på den forrige messa. Det er stemplet med Versafine Onyx Black på Neenah kartong i 110 lb tykkelse. Bakgrunnen svertet jeg deretter med Distress Ink i fargene Cracked Pistachio, Peacock Feathers og Blueprint Sketch. De svarte flekkene er blekk fra Dylusions som jeg har tappet lett over.

Tavlen har jeg farget med sort tusj, og deretter skrevet teksten ‘god sommer’ og ‘la stå’ med hvit penn i to ulike tykkelser.

På brillene har jeg brukt Glossy Accents for å skape en illusjon av glass. Diamantene kommer fra Pinkfresh Studio, og jeg har brukt tre ulike farger

Jeg lagde kort til de fire hovedlærerne, og alle fikk navn på utsiden med klistremerker fra Hege Foyn Design. Jeg klistrer bokstavene på sort kartong, og klipper tett rundt etterpå. Da får jeg en stødigere flate, og det er lettere å prøve seg fram med plasseringen. Rundt kanten bruker jeg en brush pen for å farge de hvite kantene på klistremerkene.

Motivene er fargelagt i disse fargene:

Da vil jeg ønsker dere en fortsatt fin kveld og uke!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.