Kort

Whipper Snapper – Mouse with Flowers

I dag er verdens viktigste bursdag! I alle fall i følge frøkna her i huset… Hun mener nemlig at det er mye tristere at hennes bursdag er i “korona-tiden” enn at konfirmasjonen til storebror er utsatt og står i fare for ikke å bli noe av i det hele tatt. Heldigvis tar konfirmanten det bedre enn vår nå 9-årige datter…

Dette kortet er det eneste jeg har fått laget mens jeg har hatt hjemmekontor, og jeg gikk for fargelegging med Copics denne gangen. Rundingene bak er laget med Altenew sin “Bubble Wrap” sjablong, og Distress Ink i fargene Mustard Seed, Scattered Straw, Festive Berries, Seedless Preserves og Broken China.

Den søte musa fra Whipper Snapper er faktisk det stempelet jeg fargela den første gangen jeg brukte alkoholbaserte tusjer. Det var på en “make and take” med Unik Hobby på messa på Lillestrøm i 2010. Fram til da hadde jeg bare fargelagt med akvarellmaling. På messa brukte vi Promarkere, men jeg gikk gradvis over til Copics etter at jeg kjøpte mine første Copic Sketch Markers sommeren 2012. Og jeg elsker disse tusjene! Promarkerne er for lengst lagt til side, og har siden 2013 kun blitt brukt av ungene. I min gamle blogg skrev jeg et innlegg om forskjellene mellom Promarkere og Copics, og hvis du har lyst til å lese det finner du det her.

Kortet er et slimline kort, og størrelsen er 3 ½ x 8 ¼ inch. Tekststempelet er fra Norsk Stempelblad.

Fortsatt god helg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.