Kort

Concord & 9th – Painted Rose

For to uker siden var jeg med Papiria på StempelScrap-messen på Lillestrøm, og jeg hadde en superkoselig helg! Jeg demonstrerte fargelegging med de fantastiske Zig-tusjene, og møtte mange hyggelige scrappedamer. Og det er ingenting jeg synes er morsommere enn å lære bort det jeg kan til andre! Denne store rosen var litt for stor å vise frem på demo, så den fargela jeg på hotellrommet på kvelden.

Rosen er fra Concord & 9th – Painted Rose Stamp Set, som du får kjøpt hos Papiria i Trondheim. Jeg lagde et meget enkelt kort ut av motivet, og pyntet med litt lys hyssing, som også er fra Papiria.

Jeg har fargelagt med Zig Clean Color Real Brush Markers i disse fargene:
Rosen: 230 Pale Rose – 073 Vanilla
Bladene: 043 Olive Green – 098 Pale Dawn Gray – 096 Mid Gray

Hvis du har noen spørsmål til fargeleggingen er det bare å sende meg en melding via kontaktskjemaet øverst på siden, så svarer jeg så fort jeg kan. Ha en fortsatt fin uke!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.